Amazon Szett – Amazonit Ásvány Ékszer Szett – Samadhi Ékszer

12990Ft

Leírás

Samadhi Ékszer: Prémium kézműves ékszer szett család 100%-ban valódi, válogatott ásványokból. Saját tervezésű és készítésű prémium ékszer szettünk. Minőségéért garanciát vállalunk.

Amazon ékszer szett amazonit ásványokkal készítve.

Szett tartalma:

– 1 kézműves ásvány nyaklánc, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 45-50 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 kézműves ásvány karkötő, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 15-20 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 pár kézműves ásvány fülbevaló.

Az Amazon Szett egy csodálatos ékszerkollekció a Samadhitól, amely különleges megjelenést kölcsönöz viselőjének. Az ékszerkollekció fő eleme az amazonit ásvány, amely a természetes szépséggel és a belső békével kapcsolódik össze.

Az amazonit ásvány híres a kommunikáció és a harmónia megteremtésének tulajdonságairól, és hozzájárul a belső békéhez és az önbizalomhoz is. Az ékszernek erősítő és nyugtató hatása van, így ideális választás lehet mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra egyaránt.

Az Amazon Szett garantáltan különleges megjelenést biztosít. Az ékszerek egyedi megjelenése a legjobb választás lehet azok számára, akik szeretik a természetes megjelenést és az egyediséget.

Az Amazon Szett egy olyan ékszerkollekció, amely megtestesíti az Amazonas esőerdők misztikus szépségét és az amazonit ásvány pozitív tulajdonságait. Ha egyedi megjelenést keresel, és szeretnéd erősíteni a belső harmóniát és önbizalmat, akkor az Amazon Szett tökéletes választás lehet számodra.