Angel Protection Szett – Howlit Opalit Ásvány Ékszer Szett – Samadhi Ékszer

12990Ft

Leírás

Samadhi Ékszer: Prémium kézműves ékszer szett család 100%-ban valódi, válogatott ásványokból. Saját tervezésű és készítésű prémium ékszer szettünk. Minőségéért garanciát vállalunk.

Infinity Ásvány ékszer szett howlit és opalit szemekkel készítve.

Szett tartalma:

– 1 kézműves ásvány nyaklánc, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 45-50 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 kézműves ásvány karkötő, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 15-20 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 pár kézműves ásvány fülbevaló.

Az Angel Protection Szett egy varázslatos ékszerkollekció, amelyet a Samadhi tervezett és készített. A szett howlit és opalit ásványokat tartalmaz, amelyeknek a szakirodalom szerint védő, támogató és spirituális tulajdonságaik vannak.

A howlit ásvány a stressz és az idegesség csökkentésében segít, emellett fokozza a belső béke és a nyugalom érzését. Az opalit ásvány pedig a spiritualitást és a transzcendenciát segíti elő, valamint megerősíti az intuíciót és a médiumi képességeket.

Az Angel Protection Szettet a howlit és az opalit harmonikus egyesülése jellemzi. Az Angel Protection Szett egy olyan különleges darab, amely védelmet és biztonságot nyújt a viselőjének. Az ékszer kollekció tökéletesen illeszkedik minden olyan alkalomhoz, ahol szükség van arra, hogy a viselője magabiztos és erős legyen.

Az Angel Protection Szett egyedi, különleges és szép ékszerkollekció, amelynek célja, hogy megvédje és megerősítse a viselőjét. Ha fontos a spirituális fejlődés és védelem, akkor az Angel Protection Szett egy tökéletes választás lehet számodra.