Aphrodite Szett – Türkiz Macskaszem Ónix Ásvány Ékszer Szett – Samadhi Ékszer

12990Ft

Leírás

Samadhi Ékszer: Prémium kézműves ékszer szett család 100%-ban valódi, válogatott ásványokból. Saját tervezésű és készítésű prémium ékszer szettünk. Minőségéért garanciát vállalunk.

Aphrodite ékszer szett valódi türkiz, macskaszem, és ónix féldrágakő ásványokból készítve.

Szett tartalma:

– 1 kézműves ásvány nyaklánc, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 45-50 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 kézműves ásvány karkötő, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 15-20 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 pár kézműves ásvány fülbevaló.

Az Aphrodite Szett egy igazán elegáns és egyedi 3 részes ékszerkészlet. Ha szereted az ásvány ékszereket, akkor biztosan elbűvöl a Türkiz Macskaszem Ónix ásványok elegáns és nőies kombinációja, amelyek csodás összhangot alkotnak egymással.

Az Aphrodite Szett az elegancia és a nőiesség megtestesítője, és mindhárom darabja tökéletesen passzol egymáshoz, hogy a lehető legjobb összhangot teremtse viselője számára. A szett tartalmaz egy nyakláncot, egy karkötőt és egy pár fülbevalót, így mindhárom ékszert magabiztosan és csodásan viselheted, akár külön-külön, akár együtt is.

Az Aphrodite Szett minőségi anyagokból készült, amelyek garantálják az ékszerek hosszú élettartamát és kiváló minőségét. A szett egyik alkotóeleme a Türkiz, amely különleges és gyönyörű kék árnyalataival bámulatosan szép megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

A másik alkotóelem az Ónix ásvány, amely tökéletesen harmonizál a Türkiz színével. Mély, fekete árnyalataival fokozza az ékszerek eleganciáját, és hangsúlyozza viselőjének a nőiességét.

A nyaklánc és a karkötő mérete állítható, így biztosítva az optimális illeszkedést. Az állítható méret lehetővé teszi, hogy az ékszerek mindenféle testalkattal tökéletesen illeszkedjenek, és kényelmesen viselhetők legyenek a nap minden szakaszában.

Az Aphrodite Szett a Samadhi Ékszer kínálatának egyik legújabb darabja, amely megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. Ha egy exkluzív és nőies ékszert szeretnél viselni, amely tökéletesen passzol hozzád, akkor az Aphrodite Szett a tökéletes választás számodra.