Blue Magic Szett – Szivárvány jáspis Ónix Ásvány Ékszer Szett – Samadhi Ékszer

12990Ft

Leírás

Samadhi Ékszer: Prémium kézműves ékszer szett család 100%-ban valódi, válogatott ásványokból. Saját tervezésű és készítésű prémium ékszer szettünk. Minőségéért garanciát vállalunk.

Blue Magic ékszer szett szivárvány jáspis és ónix ásványokkal készítve.

Szett tartalma:

– 1 kézműves ásvány nyaklánc, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 45-50 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 kézműves ásvány karkötő, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 15-20 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 pár kézműves ásvány fülbevaló.

A Blue Magic Szett egy lenyűgöző ékszerkollekció, amelyet a Samadhi tervezett és készített. A szett szivárvány jáspis és ónix ásványokat tartalmaz, amelyek elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöznek a viselőjüknek.

A szivárvány jáspis ásvány a kreativitás és a pozitív gondolkodás erősítésében segít, valamint erősíti a testet és az elmét. Az ónix ásvány pedig a stabilizáló, biztosító hatásával erősíti a bátorságot és a kitartást, miközben az intuíciót és a belső erőt is növeli.

A Blue Magic Szett egy szép és elegáns ékszerkollekció, amelynek mindegyik darabja szivárvány jáspis és ónix ásványok finom megmunkálásával készült. Az ékszerkollekció a mindennapi élet és különleges alkalmak számára is megfelelő, és garantáltan stílusos és figyelemfelkeltő megjelenést biztosít.

A Blue Magic Szett azoknak a nőknek ajánlott, akik egyedi és elegáns megjelenést keresnek, miközben a szivárvány jáspis és az ónix ásványok pozitív hatásait is ki szeretnék használni. Ha szeretnél egy ékszert, amely jelzi kreativitásodat és a belső erődet, akkor a Blue Magic Szett egy tökéletes választás lehet a számodra.