Infinity Szett – Türkiz Kagyló Ásvány Ékszer Szett – Samadhi Ékszer

12990Ft

Leírás

Samadhi Ékszer: Prémium kézműves ékszer szett család 100%-ban valódi, válogatott ásványokból. Saját tervezésű és készítésű prémium ékszer szettünk. Minőségéért garanciát vállalunk.

Infinity Ásvány ékszer szett valódi türkiz és kagyló szemekkel készítve.

Szett tartalma:

– 1 kézműves ásvány nyaklánc, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 45-50 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 kézműves ásvány karkötő, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 15-20 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 pár kézműves ásvány fülbevaló.

Az Infinity Szett egy gyönyörű, türkiz-kagyló ásvány ékszer szett, amelyet a Samadhi tervezett és készített. Ez az ékszerkollekció különleges és elegáns megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

A türkiz ásvány a kommunikáció és az önkifejezés fokozásában segít, valamint erősíti az önbizalmat és a személyes erőt. Emellett csillapítja az idegességet és segít a stressz leküzdésében. A kagyló pedig a tenger és az óceán szimbóluma, amely a szabadságot és a tisztaságot jelképezi.

Az Infinity Szett elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének, és tökéletesen illik mindennemű alkalomhoz. Legyen szó akár egy randevúról, üzleti megbeszélésről vagy esküvői alkalomról, ez az ékszer szett mindig stílusos és kifinomult megjelenést biztosít.

A Samadhi Infinity Szett az örökkévalóságot és a szépséget jelképezi, és minden természetes szépséget kedvelő hölgynek érdemes beszerezni.