AKCIÓ

Lápisz Lazuli Ékszer Szett – Samadhi Ékszer

12990Ft

Cikkszám: s49223 Kategóriák: ,

Leírás

Samadhi Ékszer: Prémium kézműves ékszer család 100%-ban valódi, válogatott ásványokból. Saját tervezésű és készítésű ékszerünk. Minőségéért garanciát vállalunk.

Valódi lapis lazuli ékszer szett.

Szett tartalma:

– 1 kézműves lapis lazuli nyaklánc, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 45-50 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 kézműves lapis lazuli karkötő, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 15-20 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 pár kézműves lapis lazuli fülbevaló.

A lapis lazuli egy csodálatos kék színű ásvány, amelynek a spirituális szakirodalom szerint számos pozitív hatása lehet a viselőjére:

Kommunikáció: A lapis lazuli egyike azoknak az ásványoknak, amelyek segíthetnek a hatékony kommunikációban. Azt mondják, hogy segít kifejezni önmagunkat és megértetni másokkal.

Önbizalom és önbecsülés: A lapis lazuli segíthet az önbecsülés és az önbizalom növelésében. Erősítheti a belső erőt és segíthet a pozitív önképpel való megbékélésben.

Meditáció és tudatosság: A lapis lazuli hozzájárulhat a mély meditációhoz és a spirituális tudatosság fejlesztéséhez. Segíthet elérni a belső csendet a keresőknek.

Stressz csökkentés: A lapis lazuli nyugtató hatással bír, és segíthet a stressz és az idegesség csökkentésében. Viselése segíthet a mentális egyensúly fenntartásában.

Kreativitás: Az ásványt kreativitás fokozónak is tartják. Segíthet új ötletek és inspirációk felfedezésében.

Bölcselet és tudás: A lapis lazuli hagyományosan a bölcsesség és a tudás szimbóluma. Viselése vagy használata segíthet az intellektuális tevékenységben és a tanulásban.

Fizikai egészség: Az ásványt hagyományosan a fizikai egészség támogatására is használták. Segíthet a fájdalom enyhítésében és az immunrendszer megerősítésében.