AKCIÓ

Midnight Szett – Türkiz Ónix Ásvány Ékszer Szett – Samadhi Ékszer

10900Ft

Leírás

Samadhi Ékszer: Prémium kézműves ékszer szett család 100%-ban valódi, válogatott ásványokból. Saját tervezésű és készítésű prémium ékszer szettünk. Minőségéért garanciát vállalunk.

Midnight ékszer szett Türkiz és Ónix féldrágakő ásványokból készítve.

Szett tartalma:

– 1 kézműves ásvány nyaklánc, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 45-50 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 kézműves ásvány karkötő, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 15-20 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 pár kézműves ásvány fülbevaló.

A Midnight Szett egy gyönyörűen kivitelezett ékszerkollekció, amely türkiz és ónix ásványokból készült. Ez az elegáns és stílusos ékszer szett a Samadhi Ékszer kollekció tagja, és a minőségi anyagok és a precíz kivitelezés tökéletes kombinációja.

A Midnight Szett három darabból áll, beleértve a nyakláncot, a karkötőt és a fülbevalót. Minden ékszer türkiz és ónix ásványokból készült, amelyek elegáns megjelenést és stílusos összhatást biztosítanak a viselőjüknek.

Az ónix ásvány egy sötét és misztikus megjelenésű ásvány, amely a szett minden darabjában megjelenik, és kontrasztot alkot a türkiz ásványokkal. A türkiz ásvány egy kék-zöld árnyalatú ásvány, amely nyugalmat és nyugodtságot sugall.

A karkötő és a nyaklánc állítható hosszúságú, így könnyen alkalmazkodik a viselőjének méretéhez és stílusához. Az ékszerek kézzel készülnek, a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően.

A Midnight Szett tökéletes választás azok számára, akik szeretnének egy elegáns és stílusos ékszerkollekciót, amely tökéletesen kiegészíti ruhatárukat. Az ónix és a türkiz ásványok jelentése, valamint a finom kivitelezés segít abban, hogy a viselőjük egyedülálló megjelenést és belső harmóniát érezzen. Ha szereted a türkiz és az ónix ásványokat, akkor ez az ékszer szett tökéletes választás lehet számodra, vagy akár egy kedves ajándék lehet barátoknak, családtagoknak vagy Önmagunknak is.