Sacral Wife Szett – Achát Hegyikristály Ónix Ásvány Ékszer Szett – Samadhi Ékszer

12990Ft

Leírás

Samadhi Ékszer: Prémium kézműves ékszer szett család 100%-ban valódi, válogatott ásványokból. Saját tervezésű és készítésű prémium ékszer szettünk. Minőségéért garanciát vállalunk.

Sacral Wife ékszer szett achát, hegyikristály, és ónix féldrágakő ásványokból készítve.

Szett tartalma:

– 1 kézműves ásvány nyaklánc, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 45-50 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 kézműves ásvány karkötő, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 15-20 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 pár kézműves ásvány fülbevaló.

Ha szeretnél egy olyan szettet, ami kihangsúlyozza az egyediségedet, akkor a Sacral Wife Szett az, amire szükséged van. Ez a szett egy igazi gyöngyszem az ásványékszerek világában, és egyben egy igazi ékszer kollekció, amely ötvözi az achátot, a hegyikristályt és az ónixot.

Az achát egy olyan ásvány, amely nyugalmat és egyensúlyt ad, segít leküzdeni a stresszt, és javítja a kommunikációt. A hegyikristály a világ egyik legnépszerűbb ásványa, amely energiát bocsát ki, és erősíti a pozitív energiát. Az ónix egy olyan ásvány, amely az ősi idők óta ismert, és gyakran használják meditáció és stressz kezelésére, továbbá a védelem erősítésére.

A Sacral Wife Szett minden egyes darabja kézzel készül, és teljesen egyedi. A nyaklánc, a karkötő és a fülbevaló kiváló minőségű anyagokból készültek, és tökéletesen passzolnak egymáshoz. A nyaklánc és a karkötő mérete állítható, így biztosítva a kényelmet és a tökéletes illeszkedést.

A Sacral Wife Szett egy olyan ékszerkollekció, amely minden alkalomhoz megfelelő. Viseld a szettet mindennapi életben, munkahelyen vagy akár ünnepi alkalmakkor is, és biztos lehetsz benne, hogy mindenki figyelmét felkelti majd.

Ha úgy érzed, hogy a stressz és a rohanás megterhelt téged, akkor a Sacral Wife Szett kiváló módja annak, hogy visszanyerd az egyensúlyodat, és újra energikus és pozitív legyél. Az achát, a hegyikristály és az ónix hatásai segítenek megnyugodni, ellazulni és összpontosítani, így az ékszer nem csak csodálatos kiegészítő, hanem hasznos eszköz a mindennapi életedben.